Home TOP NEWS Έκτος τελικός για Παπουλή και θα κυνηγήσει το πέμπτο τρόπαιο!

Έκτος τελικός για Παπουλή και θα κυνηγήσει το πέμπτο τρόπαιο!

Ο Παπουλής που πρόσφατα συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα είναι πανέτοιμος να παίξει σε άλλο ένα μεγάλο τελικό κυπέλλου, τον δεύτερο συνεχόμενο με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον έκτο συνολικά από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο νησί μας.


Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός με Κυπριακό διαβατήριο, σίγουρα είναι μεταξύ άλλων από τους ποδοσφαιριστές που “διψάει” και θέλει όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση του κυπέλλου στις 24 Μαίου, καθώς θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το πέμπτο για τον ίδιο.

Οι κατακτήσεις του και η μία φορά που έφτασε στον τελικό:

Runner-up 1x 2017/2018
Cup Winner 4x 2021/2022, 2016/2017, 2015/2016, 2012/2013

Στον περσινό τελικό με τον Εθνικό Άχνας ο Παπουλής την “πλήρωσε” για την κόκκινη κάρτα του Σέχου κι αντικαταστάθηκε νωρίς, φέτος ευελπιστεί ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο στον τελικό και θα καταφέρει με την ποιότητα του, αλλά και την εμπειρία του να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πάντως δεν θα αργήσει η ημέρα που ο Φώτης Παπουλής θα ανακοινώσει ότι κρεμάει τα παπούτσια και σίγουρα ο ίδιος θα ήθελε να κλείσει μια χρονιά που η ομάδα δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατακτώντας το κύπελλο.