Home TOP NEWS Η έμπρακτη αγάπη που δείχνει ο λαός για την ομάδα να επηρεάσει...

Η έμπρακτη αγάπη που δείχνει ο λαός για την ομάδα να επηρεάσει θετικά


Η ομάδα κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να πετύχει κάτι φέτος, ο κόσμος δηλώνει ξανά παρών, «φωνάζει» και πάλι πόσο αγαπά την ομάδα του, παρά τις απογοητεύσεις και τις πίκρες που γεύτηκε ΚΑΙ φέτος. Την ερχόμενη Τετάρτη θα ζήσουμε ξανά ένα κατάμεστο ΓΣΠ το οποίο θα πλημμυρίζει πράσινο.

Υπάρχει σήμερα μία διαδικασία σε εξέλιξη. Οι διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης σε ότι αφορά στη συμφωνία Σωματείου-Εταιρείας, για την ώρα δεν δείχνουν να καρποφορούν ή τουλάχιστον δεν υπάρχει ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σήμερα η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση στο κύπελλο. Κι έτσι πρέπει να είναι. Όμως πρόκειται για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας το οποίο ανησυχεί όλους μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, βλέποντας οι διοικούντες την ομάδα την εντυπωσιακή ανταπόκριση και συμπεριφορά του κόσμου, ο οποίος δεν χρειάζεται παρά μόνο μία δόση ελπίδας για να βρίσκεται στο πλευρό της, θα επηρεαστούν θετικά και θα φτάσουν επιτέλους σε μία συμφωνία. Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!