Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Aνοικτό το παιχνίδι, προβάδισμα ο Άρης με απίθανο γκολ

Ημίχρονο: Aνοικτό το παιχνίδι, προβάδισμα ο Άρης με απίθανο γκολ


Φάνηκε από το ξεκίνημα πως θα παρακολουθούσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Και στα πρώτα λεπτά η μπάλα ανεβοκατέβαινε και χάθηκαν από το ξεκίνημα ευκαιρίες.

Από ένα σημείο και μετά, από το 20 και έπειτα η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το ρυθμό, κυκλοφόρησε μπάλα και η ταχύτητα του παιχνιδιού έπεσε κάπως. Ο Άρης μας έδωσε χώρο και περίμενε το λάθος μας.

Τελικά το γκολ ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο για τον Άρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μέτρα μετά το γκολ που δέχθηκε, προσπάθησε σε 1-2 περιπτώσεις πατώντας στην αντίπαλη περιοχή να απειλήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα ήταν ο Άρης αυτός που όποτε ανέβενε έδειχνει πιο επικίνδυνος χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει για δεύτερη φορά ουσιαστικός.

Η εδαφική υπεροχή και οι περισσότερες φάσεις ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος, ο Άρης όμως είχε την ουσία, χωρίς μάλιστα να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ζαχαριου στο 5ο λεπτό, ύστερα από ανέβασμα και σέντρα του Ανσαριφάρντ από δεξιά, ο Παναγιώτης πήρε μπάλα μπροστά στο τέρμα,  πλάσαρε όντας κάπως χωρίς καλό βηματισμό, και η μπάλα πήγε έξω.

Στο 6ο λεπτό ανέβηκε ο Άρης, έγινε ένα σουτ από τον Μπέγκντσον στην εστία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε και μάζεψε.

Μία κεφαλιά από τον Στρούσκι από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από σέντρα του Γκομίς από δεξιά, η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 12′ μπήκε από πλάγια στη περιοχή ο Κίτσος, έκανε σουτ από δύσκολη γωνία όμως έβαλε την κόντρα αμυντικός και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 23ο λεπτό έγινε κομπίνα σε κόρνερ. Ο Λοΐζου πάσαρε έξω από την περιοχή στον Κίτσο που σούταρε αδύναμα πάνω στον Βανά Άλβες.

Εκπληκτικό γκολ σημείωσε ο Άρης με τον Μπέγκντστον στο 27ο λεπτό. Έκανε σέντρα ο Μπαμπίκα από δεξιά, με τον Μπέγκντσον να κάνει εντυπωσιακό γυριστό σου και να νικά τον Φαμπιάνο.

Στο 37ο λεπτό ο Κοκόριν σούταρε έξω από τη περιοχή μας άστοχα.