Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Κατώτεροι από την αντίπαλο μας και πίσω με καθαρό σκορ

Ημίχρονο: Κατώτεροι από την αντίπαλο μας και πίσω με καθαρό σκορ


Μπήκε καλά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη, δύο φορές μάλιστα, στο πρώτο δεκάλεπτο. Όμως το γκολ ήρθε για την ΑΕΚ νωρίς, σε ένα παιχνίδι το οποίο έδειχνε από την αρχή ότι θα ήταν ανοικτό.

Μετά το γκολ της η ΑΕΚ πάτησε πιο καλά στο γήπεδο, ήταν η ομάδα που βγήκε μπορστά κρατώντας περισσότερο τη μπάλα, σκόραρε άλλη μία φορά όμως ακυρώθηκε το γκολ και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 λίγο αργότερα.

Δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και το σκορ που διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχορνο είναι φυσιολογικό και βεβαίως δίκαιο.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ έγινε στο πρώτο λεπτό από τον Τατζούρι Σράντι που πήρε μπάλα από το κέντρο, ανέβηκε, πλησίασε τη περιοχή και σούταρε στη γωνία όμως ήταν έτοιμος ο Πίριτς.

Ευκαιρία με τον Σράντι χάθηκε στο 3ο λεπτό ύστερα από ένανα πολύ καλό συνδυασμό Κίτσου και Ανσαριφάρντ για να φτάσει η μπάλα σε αυτόν που σούταρε άουτ από δύσκολη γωνία.

Στο 9ο λεπτό ο Γκιούρσκο δέχθηκε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι απο τον Ροσάλες, σούταρε με μία με πλασέ και έστειλε στην κλειστή γωνία του Φαμπιάνο για να κσοράρει. 

Στο 12ο λεπτό ο Λανγκ πήρε κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι ύστερα από φάουλ του Ανσαριφάρντ, η μπάλα πήγε στην εστία, εκεί όμως που ήταν ο Πίριτς.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Γκούτσο στο 16ο λεπτό.

Ένα σουτ από τον Ζαχαρίου στο 17ο λεπτό με το αριστερό του, ήταν άστοχο.

Ο Ροσάλες έκανε σουτ στο 19ο λεπτό, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Κίτρινη δέχθηκαν Τατζούρι Σράντι και Χάμπος

Στο 27ο λεπτό  Γκαρσία σκόραρε ξανά για την ΑΕΚ όμως ακυρώθηκε το γκολ για χέρι.

Σουτ από τον Λέδες στο 31ο λεπτό έξω από την περιοχή, απέκρουσε σταθερά ο Φαμπιάνο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 40ο λεπτό και ο Μίλετιτς.