Home TOP NEWS Match Report: Πήραμε το παιχνίδι και πάμε στο κρισιμότερο… ανεβασμένοι!

Match Report: Πήραμε το παιχνίδι και πάμε στο κρισιμότερο… ανεβασμένοι!


Νίκησε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ με το καθαρό 2-0 και έδειξε αποφασιστηκότητα ενόψει της συνέχειας. Έδειξε τα δόντια στην αντίπαλο της και την περιμένει πλέον στο κύπελλο. Μπεσέντιν και Γιούστε σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα επιβεβαίωσε σε άλλον έναν αγώνα την αγωνιστική της άνοδο και η επιτυχία της την ανεβάζει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Βαθμολογικά, δυστυχώς, δεν σημαίνει τίποτα.

Στα πρώτα δέκα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε περισσότερο τη μπάλα όμως από τις πρώτες επιθέσεις φάνηκε να είναι η Πάφος η ομάδα η οποία έδειχνε πιο επικίνδυνη όποτε επιχειρούσε να βγει μπροστά.

Κι όμως, όσο περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ γινόταν ολοένα και καλύτερη στο γήπεδο, ήλεγχε πλήρως το ρυθμό και ήταν αυτή που κατέγραφε προσπάθειες για γκολ.

Η Πάφος ήταν η ομάδα που έχασε όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Μπρούνο και τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Μπεσέντιν αυτός που πέτυχε το υπέροχο γκολ για να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το προβάδισμα, σχετικά νωρίς στο παιχνίδι κι ενώ είχε προηγηθεί απίστευτη χαμένη φάση για την Πάφο με τον Μπρούνο.

Μετά το προβάδισμα μας η διαχείρηση του αγώνα ήταν εξαιρετική, ελάχιστα απειληθήκαμε, δεν φτιάξαμε ούτε κι εμείς φάσεις όμως φαινόταν πως όσο η Πάφος ανέβαινε θα μπορούσαμε κι εμείς να βγούμε με περισσότερες αξιώσεις μπροστά.

Τελικά ήταν ο Γιούστε ο οποίος σκόραρε ξανά για να κλειδώσει την αποψινή επιτυχία μας.

Α’ Ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Κούσουλος βρήκε χώρο και έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 21ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε στον Ανσαριφάρντ στην περιοχή ο οποίος από πλάγια έκανε δυνατό σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

Καλή στιγμή στο 24ο λεπτό με τον Ζαχαρίου να δέχεται μπαλιά από τον Κούσουλο και από ευνοϊκή θέση να μην βρίσκει τη μπάλα για το σουτ.

Στο 25ο λεπτό η πρώτη τελική της Πάφου με σουτ του Χότσκο από το ύψος της περιοχής το οποίο έφυγε άουτ.

Σουτ φιλόδοξο από τον Βαλακάρι στο 31ο λεπτο, πολύ άστοχο

Στο 32ο λεπτό η Πάφος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μπρούνο μπροστά στον Φαμπιάνο, ύστερα που δέχθηκε κάθετη πάσα, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 34ο λεπτό ο Ασναριφάρντ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κούσουλο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 38ο λεπτό ο Καρίμ. Ήταν σωστή.

Στο 39ο λεπτό σκόραρε η Πάφος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλακάρι. Έκανε κίνηση ο Παλάσιος προς τη μπάλα, ελέγχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε.

Β’ Ημίχρονο

Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Χαραλάμπους, μπήκε στη θέση του ο Μπασιρού. Ο Μίλετιτς μπήκε στη θέση του Μάθιους.

Στο 54ο λεπτό ο Μπεσεντίν πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Δέχθηκε την πάσα από τον Κούσουλο με το κεφάλι και από απόσταση 30 μέτρων σούταρε και σκόραρε. 

Στο 60ο λεπτό μπήκαν οι Κακουλλής και Μπέζους στη θέση των Ανσαριφάρντ και Λοΐζου.

Ένα σουτ του Αμπντουραχίμι ήταν άστοχο στο 65ο λεπτό.

Το τελείωμα από τον Μπρούνο ήταν άστοχο στο 68ο λεπτό.

Στο 72ο λεπτό ο Παπουλής πήρε τη θέση του Μπεσέντιν.

Καλή φάση με τον Ζαχαρίου να σουτάρει από δύσκολο σημείο και να αναγκάζει τον Ίβουσιτς σε απόκρουση.

Στο 83ο λεπτό ο Μπέζους έστειλε μπαλιά στη περιοχή, ο Γιούστε έπιασε έξυπνη πισινή κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. 

Τεράστια φάση χάθηκε από τον Κακουλλή στο τέλος.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Πάφος στις καθθυστερήσεις με τον Τάνκοβιτς να πλασάρει τον Φάμπι ο οποίο είπε ξανά όχι, στην εξέλιξη ο Μπρούνο έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει