Home TOP NEWS Με Μάθιους η προπόνηση! (Φωτογραφίες)

Με Μάθιους η προπόνηση! (Φωτογραφίες)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ νωρίτερα ανέβασε βίντεο(δείτε εδώ) με πλάνα από τα αρχικά στάδιια της προπόνησης της ομάδας μας και την προετοιμασία που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ Λάρνακας.


Όπως είδαμε στο ολιγόλεπτο βίντεο ο Νικόλας Παναγιώτου που έμεινε εκτός από το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, ενώ στα πλάνα είδαμε και τον Άνταμ Μάθιους που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, από το βίντεο φάνηκε ο Ουαλός να ακολουθεί και μέρος της κανονικής προπόνησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σίγουρα αυτό είναι κάτι που σίγουρα χαροποιεί τον Κύπριο τεχνικό, αφού όλοι ποδοσφαιριστές του θα χρειαστούν στο παιχνίδι με την Πάφο FC και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για εξασφάλιση μιας θέσης στον τελικό.

Από την στιγμή που ο Μάθιους τον είδαμε να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Σωφρόνης Αυγουστή να τον έχει στην διάθεση του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.αλλά να μην τον χρησιμοποιήσει για να τον προφύλαξει κι αναλόγως με την ετοιμότητα του, θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στον ημιτελικό με την Πάφο.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Πάρης Ψάλτης, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου ο Χάμπος για να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.