Home TOP NEWS Να το κάνει ξανά με Πάφο ο Σωφρόνης στο ΓΣΠ!

Να το κάνει ξανά με Πάφο ο Σωφρόνης στο ΓΣΠ!

Μέρες διακοπών και μέρες ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές μας αυτό το διάστημα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές και συνάμα πολύτιμες ανάσες πριν να επιστρέψουν ξανά στην αγωνιστική δράση για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και κυρίως γι’ αυτό της 26ης Απριλίου.


Στο “Ηλίας Πούλλος” με την επανέναρξη των προπονήσεων, θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, το οποίο θα γίνει στις 21 Απριλίου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παιχνίδι της “ΑΕΚ Αρένα” αναμένεται να κάνει ξανά rotation, όπως έπραξε και κόντρα στον Άρη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά και να αποφυγεί το όποιοδηποτε απροόπτο ή να δει κάποιο ποδοσφαιριστή του να τραυματίζεται πριν τον μεγάλο επαναληπτικό.

Στο πράσινο οικοδόμημα, όπως είναι λογικό και φυσιολογικό το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στραμμένη στην πιο σημαντική αναμέτρηση της χρονιάς, αυτή με την Πάφο FC για τα ημιτελικά του κυπέλλου, για την οποία όλοι “διψούν” να αγωνιστούν και να πάρουν το θετικό αποτελέσμα, έτσι ώστε να δηλώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παρών τους σε τελικό κυπέλλου.

Όσον αφορά το σημαντικό παιχνίδι με την Πάφο FC, αυτό θα γίνει στο ΓΣΠ εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ επί εποχή Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε να πανηγυρίσει μόνο μία νίκη κι αυτή ήρθε πρόσφατα και συγκεκριμένα στην φάση των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA με την αντίπαλο μας στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Κύπριος τεχνικός κάθισε σε 11 παιχνίδια στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες, 5 ήττες και 2 ισοπαλίες και σίγουρα εύχεται στην 13η παρουσία του στον πράσινο πάγκο η οποία θα είναι στον αγώνα με την Πάφο FC να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του στο ΓΣΠ η οποία αν έρθει θα είναι και η πιο σημαντική αφού η ομάδα μας θα εξασφαλίσει θέση στον μεγάλο τελικό.