Home TOP NEWS Ο επαναληπτικός μπορεί να περιμένει…

Ο επαναληπτικός μπορεί να περιμένει…

Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά το τριπλό σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή, το πρώτο παιχνίδι με την Πάφο FC για τα ημιτελικά του κυπέλλου, έχει μπει ήδη στο συρτάρι και άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” επικεντρώνονται στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα προηγηθούν του επαναληπτικού.


Την ερχόμενη Τρίτη (11/4), το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα φιλοξενήσει τον Άρη Λεμεσού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA και μετά τις γιορτές του Πάσχα και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου θα τα πει εκτός έδρας με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Συνεπώς για την ΟΜΟΝΟΙΑ κι από την στιγμή που προηγούνται άλλα παιχνίδια, το ματς με την Πάφο FC μπορεί να περιμένει και ο “φάκελος” επαναληπτικός θα ανοίξει ξανά μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Στόχος για την ομάδα μας στις δύο αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν με Άρη αρχικά και ΑΕΚ στην συνέχεια είναι να διατηρήσει το ρυθμό της, να κάνει δύο καλές εμφανίσεις και αν μπορέσει να πάρει κάτι θετικό από αυτές, πράγμα που αν γίνει θα της δώσει τεράστια αγωνιστική ώθηση, αλλά και την απαραίτητη ψυχολογία για τον μεγάλο επαναληπτικό κόντρα στην Πάφο FC.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του παιχνιδιού που προηγείται εμ τον Άρη, θα απουσιάσουν οι Πάρης Ψάλτης και Χαράλαμπος Χαραλάμπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, επιστρέφει ο Μπεσεντίν που δεν αγωνίστηκε στο ματς κυπέλλου λόγω τραυματισμού.

Απ’ εκεί και πέρα είμαστε βέβαιοι ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προχωρήσει σε αλλαγές στα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ, ενώ θα δοκιμάσει και πράγματα για να δει πως θα καλύψει τα κενά που δημιουργούνται με τις απουσίες του Κούσουλου και Μπεζούς οι οποίοι θα χάσουν τον επαναληπτικό λόγω καρτών.