Home TOP NEWS Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα αποφασίσει για τον Φώτη

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα αποφασίσει για τον Φώτη


Ανοικτό θα πρέπει να θεωρείται το κεφάλαιο Φώτης Κίτσος, σε ότι αφορά στον προγραμματισμό της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως επιδίωξη μας είναι να τον έχουμε μαζί μας για άλλον ένα χρόνο, τουλάχιστον, όμως σίγουρα δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς. Πάντως ο ίδιος ο Φώτης δήλωσε πρόσφατα πως θα επιθυμούσε παραμονή του.

Αν και πρόσφατες αναφορές στην Ελλάδα, ήθελαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο ανήκει ο νεαρός ακραίος αμυντικός, να προτίθεται να δώσει άλλον ένα χρόνο στον ποδοσφαιριστή για να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, εντούτοις οι εξελίξεις στους ερυθρόλευκους κάνουν το ζήτημα ρευστό αυτή τη στιγμή.

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά είναι ο Ιταλός Τζενάρο Γκατούζο. Όχι πως έχει σημασία δηλαδή, αφού όποιος κι αν είναι ο νέος προπονητής θα είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για το πως θα είναι καταρτισμένο το ρόστερ στην επόμενη χρονιά.

Δεν αποκλείεται ο σχεδιασμός του νέου, να περιλαμβάνει και τον Φώτη Κίτσο ως επιλογή. Βασικός σήμερα στον Ολυμπιακό, ως αριστερό μπακ, είναι ο Ρέαμπτσουκ με 40 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο αποκτήθηκε ο 22χρονος Βραζιλιάνος Ραμόν από τη Φλαμένγκο, κοστίζωντας 1,5 εκ. Ευρώ, καταγράφοντας και 7 συμμετοχές.

Η απόφαση θα ανήκει στον νεοφερμένο για τον πάγκο του Ολυμπιακού, προπονητή. Και ίσως θα θέλει πρώτα να δει τον Φώτη, το ερχόμενο καλοκαίρι στην προετοιμασία και μετά να αποφασίσει.