Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Πάφου

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού(18:00) αγώνα με την Πάφο FC για την 3η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Στο πράσινο στρατόπεδο το κλίμα είναι αρκετά καλό και επικρατεί αισιοδόξια ότι, η ομάδα θα παρουσιάσει αύριο στο τερέν του ΓΣΠ ένα καλό προσώπο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και θα κατάφερει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει την ώθηση και την ψυχολογία για το παιχνίδι κυπέλλου που θα ακολουθήσει.

Στο αγωνιστικό ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε όλους τους Διεθνείς να επιστρέφουν και να είναι καλά, μάλιστα ο Μπασίρου έφυγε τραυματίας από την Κύπρο και επέστρεψε με 76λεπτά στα πόδια του κάτι που είναι πολύ σημαντικό, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του Πάρη Ψάλτη είναι στην διάθεση του Κύπριου κόουτς.

Πάντως υπάρχουν ερωτηματικά για το πως θα προσεγγίσει το αυριανό παιχνίδι ο Κύπριος κόουτς, δηλαδή αν θα το χρησιμοποιήσει ως μια πρόβα τζενεράλε ή αν θα προσπαθήσει να θολώσει τα νέρα, αφού ως γνωστόν την Πέμπτη (6/4) θα αντιμετωπίσουμε ξανά την Πάφο FC στο κύπελλο.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν στο ΓΣΠ.