Home TOP NEWS Ότι κι αν γίνει, ο Σωφρόνης πέτυχε το κατά πολλούς… ακατόρθωτο

Ότι κι αν γίνει, ο Σωφρόνης πέτυχε το κατά πολλούς… ακατόρθωτο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγυρίζει από χθες βράδυ την πρόκριση της στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Κι έτσι όπως εξελισσόταν η χρονιά, με τον Λένον αρχικά, με τον Φερέρα στη συνέχεια, δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να ειναι αισιόδοξος για κάτι κάλο.

Όμως η απόφαση που πάρθηκε για πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή, φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως ήταν η πιο σωστή, από πλευράς διοίκησης.

Ο Κύπριος προπονητής ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ παραλαμβάνοντας μία ομάδα ερείπιο αγωνιστικά και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, από τη μία να αλλάξει την εικόνα της και ως επακόλουθο αυτού, να πετύχει και τους στόχους που υπήρχαν μπροστά του.

Πρώτα να μπει στην εξάδα και βεβαίως να κυνηγήσει τη διάκριση στο κύπελλο. Και ας μην παρασυρόμαστε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε διαδοχικές υπερβάσεις στη διοργάνωση. Ήταν αουτσάιντερ με το Αποέλ και έκανε ανατροπή, ήταν αουτσάιντερ με την Πάφο και προσπέρασε και αυτό το πολύ ψηλό εμπόδιο. Κι όλα αυτά με τη σφραγίδα Σωφρόνη.

Οπότε το χειροκρότημα ο προπονητής μας το αξίζει διότι κατάφερε πράγματα μέσα σε μικρό χρόνικό διάστημα, που αρκετοί εξ ημών (τους ΟΜΟΝΟΙΑτες εννοούμε), θεωρούσαν αδύνατο να πραγματοποιηθούν.