Home TOP NEWS Post Game: Επιτυχία που δεν παραπλανά, τώρα είναι… όλα τα λεφτά

Post Game: Επιτυχία που δεν παραπλανά, τώρα είναι… όλα τα λεφτά


Ζητούμενο χθες ήταν να παρουσιάσει η ομάδα την εικόνα εκείνη που θα επιβεβαίωνε την αγωνιστική της άνοδο. Και δεν ήταν εύκολο, ύστερα και από την μιάμιση βδομάδα χωρίς τους μισούς ποδοσφαιριστές στο «Ηλίας Πούλλος».

Παρά το γεγονός ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει ουσιαστικά την πίεση του αποτελέσματος, η ομάδα μας ήταν αυτή που παρουσιάστηκε πιο καλή, πιο έτοιμη και πιο αποτελεσματική στον αγωνιστικό χώρο.

Οι επιλογές του Αυγουστή δούλεψαν. Αμυντικά το δίδυμο πίσω, Παναγιώτου και Γιούστε έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Ο Νικόλας περιόρισε στον απόλυτο βαθμό τον Ζάιρο, ο Γιούστε ήταν σταθερότατος ενώ σκόραρε κιόλας.

Ο Φαμπιάνο ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και η συμβολή του στη νίκη ήταν σε ακόμα έναν αγώνα καθοριστική.

Οι ακραίοι αμυντικοί ήταν ουσιαστικοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντας, έδωσαν όμως λίγες βοήθεις επιθετικά. Ιδιαίτερα ο Λέτσιακς, ο οποίος είχε περισσότερα ανεβάσματα, θα μπορούσε για καλύτερες επιλογές. Όμως τόσο ο Γιαν όσο και ο Μάθιους ήταν πολύ καλόι. Τον Ουαλό τον αντικατέστησε ο Σωφρόνης στο β μέρος, προφανώς σκεφτόμενος και το παιχνίδι της Πέμπτης. Έβαλε τον Μίλετιτς στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος, η αλήθεια είναι, είχε κάποια προβλήματα απέναντι στον Μπρούνο.

Εξαιρετικός σε άλλον ένα αγώνα ήταν ο Κούσουλος. Έκοψε, μοίρασε, κάλυψε όλο το γήπεδο, είχε και συμμετοχή στο πρώτο γκολ. Τα πήγε καλά και ο Χάμπος στο πρώτο μέρος, μέχρι τον τραυματισμό του ενώ στην επανάληψη ο Μπασιρού έβγαλε πολλές άμυνες και συνέβαλε στο να περιοριστεί επιθετικά η Πάφος.

Στην επίθεση ο Σωφρόνης έδωσε 90λεπτο στον Ζαχαρίου ο οποίος δείχνει να ανεβάζει αυτοπεποίθηση. Και είναι σημαντικό να νιώσει ο προπονητής ότι τον έχει δίπλα του ως ένα δυνατό όπλο για το τέλος της χρονιάς. Ο Λοΐζου είχε προσπάθειες ενώ ήταν πολλές οι περιπτώσεις που τον έπαιξαν σκληρά οι αντίπαλοι.

Στην επίθεση ο Μπεσέντιν πέτυχε το πρώτο του γκολ το οποίο σίγουρα θα τον ανεβάσει. Έκαναν επίσης πολλή δουλειά, όσο αγωνίστηκαν οι Ανσαριφάρντ και Κακουλλής, o oποίος αντικατέστησε τον πρώτο στο 60ο λεπτό.

Μπήκαν επίσης ως αλλαγή οι Παπουλής και Μπέζους, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Γενικότερα ο προπονητής πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια ενώ κι ο κόσμος χάρηκε την παρουσία της ομάδας.

Τώρα μπαίνουμε στους κρίσιμους αγώνες του κυπέλλου και η νίκη μας αυτή δεν θα πρέπει να είναι παραπλανητική. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και πρέπει να είμαστε εμείς που θα έχουμε την ουσία.

Από σήμερα η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης.