Home TOP NEWS Post Game: Ικανοποίηση για το πρώτο ημίχρονο, χτύπησαν “καμπανάκια” στο δεύτερο

Post Game: Ικανοποίηση για το πρώτο ημίχρονο, χτύπησαν “καμπανάκια” στο δεύτερο

Την δεύτερη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια γνώρισε η ομάδα μας το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης από τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να φύγει με το “διπλό” απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο με το σύστημα που μάθαμε να την βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, με το 4-4-2, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο έξι νέα πρόσωπα στο γήπεδο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα οι Κίτσος, Ζαχαρίου, Λανγκ, Μπεσεντίν, Μιξ και Μίλετιτς, ενώ την τελευταία στιγμή ο Μάθιους έμεινε εκτός και την θέση του πήρε ο Λέτσιακς.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος και παρά το γεγονός ότι, δέχθηκε το ομολογουμένως όμορφο τέρμα από τον Μπέγκτσον, ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή (66% – 34%) ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεχτική στις λιγοστές φάσεις που βρήκε, ειδικά αυτή με τον Ζαχαρίου θα μπορούσε τώρα να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη σε γενικές γραμμές και με αυτά που είδαμε από τους ποδοσφαιριστές μας, ικανοποιήσε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και πολύ περισσότερο την τεχνική ηγεσία της ομάδα μας. Αυτό που δεν άρεσε ήταν η παρουσία της ομάδας μας στο β’ ημίχρονο.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή παορυσιάστηκε στην επανάληψη με εντελώς αλλαγμένο πρόσωπο, δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις, οι ποδοσφαιριστές μας οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο σε αυτούς του Άρη οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος ήταν στα καρέ του Φαμπιάνο, δημιούργησαν και έχασαν σπουδαιές ευκαιρίες, ενώ πέτυχαν κι αλλά δύο γκολ.

Πάντως να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση του δεύτερου 45λέπτου δεν άρεσε ούτε στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι το είπε χαρακτρηριστικά αδικαιολόγητοι στο δεύτερο μέρος. Είναι καλό μάθημα το σημερινό παιχνίδι. Τα λάθη σήμερα πρέπει να τα αποφύγουμε στο κύπελλο.”.

Επίσης οι αλλαγές που έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή αρχικά με Γιούστε και Παπουλή, στην συνέχεια μπήκε ο Σράντι, ενώ οι δύο τελευταίες ήταν ο Κακουλλής και Κασάμα δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα δεδομένα της αναμέτρησης και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρσε να μπει ποτέ στο παιχνίδι ή να ακολουθήσει τον ρυθμό του και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα.

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν έχουν μπροστά τους τώρα ένα 9ήμερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να ξεκουραστούν, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση έτοιμοι και φρέσκοι για να πάρουν το θετικό στο επόμενο παιχνίδι αυτό που θέλουν που θα τους δώσει την ώθηση και την ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού με την Πάφο FC.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είδαν και σημειώσαν αυτά που τους άρεσαν και δεν τους άρεσαν στο παιχνίδι με τον Άρη και στις επόμενες προπονήσεις θα προσιπαθήσουν να “χτίσουν” στα θετικά και να δουλέψουν στα αρνητικά και να ετοιμάσουν την ομάδα και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο γι’ αυτό με την Πάφο στα ημιτελικά.