Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Άρη

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Άρη

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν ήδη πίσω τους τον αγώνα με Πάφο FC και όλοι τώρα είναι επικεντρωμένοι στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (11/4) με τον Άρη Λεμεσού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην αντίπαλο της στα ημιτελικά του κυπέλλου και την Τρίτη θα επιδιώξει να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση και να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Όπως προαναφέραμε και σε άλλα ρεπορτάζ μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε το “τρένο” για διάκριση στο πρωτάθλημα και για έξοδο στην Ευρώπη μέσω αυτού, ωστόσο στα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη αρχικά και ΑΕΚ στην συνέχεια θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί για να βρεθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογική και αγωνιστική ετοίμοτητα στον επαναληπτικό με την Πάφο στις 26 Απριλίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαραλάμπους και ο Ψάλτης θα χάσουν το παιχνίδι με τον Άρη, επιστρέφει ο Μεπσεντίν, ενώ αναμένουμε ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο “Στέλιος Κυριακίδης”.