Home TOP NEWS Σε αναμμένα κάρβουνα για Μάθιους

Σε αναμμένα κάρβουνα για Μάθιους

Ο Άνταμ Μάθιους ήταν ανάμεσα στους βασικούς ποδοσφαιριστές του χθεσινού αγώνα με τον Άρη, ωστόσο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο ζέσταμα ο Ουαλός ποδοσφαιριστής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.


Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας δεν θέλησε να πάρει κανένα ρίσκο με τον ποδοσφαιριστή και έτσι την τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε από τον Λέτσιακς, με τον Τσέχο ακραίο μπακ να παίρνει τελικά φανέλα βασικού.

Τις επόμενες ώρες ο ποδοσφαιριστής αναμένεται από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις  οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος του και θα δώσουν απάντησεις για το πόσο καιρό θα κληθεί να απουσιάσει. Εκ πρώτης όψεως πάντως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάθιους φάνηκε να είναι στους προσαγωγούς.

Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είναι λογικό να κάθονται σε αναμμένα καρβούνα καθώς, ο Πάρης Ψάλτης που αγωνίζεται στην δεξία πτέρυγα της αμυντικής γραμμής είναι παροπλισμένος, ενώ αν προκύψει και πρόβλημα με τον Μάθιους ο Κύπριος κόουτς θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια.