Home TOP NEWS Σε πολύ καλή κατάσταση…

Σε πολύ καλή κατάσταση…


Η απουσία του Κούσουλου στον επαναληπτικό με την Πάφο είναι σημαντικότατη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετράει δυστυχώς μία απώλεια η οποία τον αναγκάζει να ψάξει λύση στο χώρο του κέντρου, απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι μάλλον η πιο ποιοτική, σε αυτή τη θέση, στο φετινό πρωτάθλημα. Και με το μεγαλύτερο βάθος.

Στο πρόβλημα προστίθεται και ο τραυματισμός του Χάμπου, ο οποίος πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος όμως το ερώτημα είναι σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται στις 26 του μηνός. Ο Κασάμα δεν πείθει ενώ ο Μιξ θα είναι μάλλον αυτός που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό.

Το θετικό είναι πως ο Μπασιρού δείχνει να βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Oκτώβρη και Νιόβρη κατλέγραψε απουσίες λόγω τραυματισμού, είχε μείνει εκτός πρόασφατα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όμως στους τελευταίους αγώνες είναι παίζει και είναι πάρα πολύ καλός.

Πάνω του θα πέσει μεγάλο βάρος στο δεύτερο παιχνίδι με την Πάφο με τον Αφρικανό να δείχνει πανέτοιμος. Ενδεχομένως να διαχειριστεί κάπως τον χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Αυγουστή, για να τον έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε δύο εβδομάδες.