Home TOP NEWS Στην πρόβα τζενεράλε για το ψυχολογικό και το αγωνιστικό μπουστάρισμα!

Στην πρόβα τζενεράλε για το ψυχολογικό και το αγωνιστικό μπουστάρισμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται απόψε (19:00) από την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ Αρένα” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Για το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή το αποψινό παιχνίδι όπως είναι λογικό και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο στο οικόδομημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπούνε απόψε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη και να δείξουν ότι, είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της χρονιάς με την Πάφο.

Η ομάδα μας λοιπόν, θα πρέπει απόψε στο παιχνίδι πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού να παρουσιαστεί με ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την “πληγωμένη” ΑΕΚ, το οποίο αν έρθει θα της δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει καλή ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση για τον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο κόουτς όλες αυτές τις μέρες δούλεψε στα κομμάτια που είδε και δεν του άρεσαν στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού και περιμένει απόψε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν αντίδραση στο τερέν και να παρουσιάσουν κάτι καλό που θα τους δώσει την δυνατότητα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Λάρνακα.