Home TOP NEWS Στο κρίσιμο φώναξε παρών ο “γίγαντας”

Στο κρίσιμο φώναξε παρών ο “γίγαντας”

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ξανά για την ποιότητα και την κλάση του Βραζιλιάνου “γίγαντα” της ομάδας μας.


Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC ήταν απλά συγκλονιστικός, κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κατεβάσει “ρολά” και έβαλε το χέρι του για να έρθει η πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 24ης Μαίου.

Στο 29ο και στο 44ο λεπτό την αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος κήπερ είπε δύο μεγαλοπρεπές “όχι”, ένα στον συμπατριώτη του, τον Ζαίρο και ένα στον Χότσκο και απέδειξε στις συγκεκριμένες φάσεις που προαναφέραμε γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που πέρασε πότε από το νησί μας.

Φυσικά δεν είναι “φρέσκια” είδηση μια εξαιρετική εμφάνιση του Φαμπιάνο, τέτοιες ζήσαμε και στο παρελθόν από τον Βραζιλιάνο, άλλωστε από τον καιρό που πάτησε στο νησί μας και στο “Ηλίας Πούλλος” ήταν τεράστια η συμβολή του στις Ευρωπαϊκές προκρίσεις, αλλά και στις κατακτήσεις δύο εγχώριων τίτλων (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Σίγουρα άπαντες ελπίζουν ότι η εμφάνιση του Φαμπιάνο στον ημιτελικό με την Πάφο FC θα του δώσει “φτερά” στα πόδια, καλή ψυχολογία και αγωνιστική ώθηση για να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις, αφού στον μεγάλο τελικό θα χρειαστεί κι αυτού η πολύ καλή παρουσία για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στο ζητούμενο την κατάκτηση του τροπαίου.