Home TOP NEWS Θα αρχίσει να ετοιμάζει τον… αντι-Κούσουλο

Θα αρχίσει να ετοιμάζει τον… αντι-Κούσουλο


Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Γιάννη Κούσουλου στον επαναληπτικό με την Πάφο. Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε προχθές θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ματς της 26ης Μαϊου, με τον Σωφρόνη Αυγουστή μα σκέφτεται ήδη αυτό το δεδομένο το οποίο θα βρει μπροστά του στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς.

Μέσα στους επόμενους δύο αγώνες ο Κύπριος τεχνικός θα δει και θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του. Λογικά τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ντίσκερουντ, τον οποίο αναμένουμε να δούμε την Τρίτη απέναντι στον Άρη. Είναι κι ο Κασάμα ο οποίος για την ώρα δεν έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδο απόδοσης. Είναι κι ο Χάμπος ο οποίος όμως φάνηκε επηρεασμένος από τον προηγούμενο τραυματισμό του, ενώ θα είναι μεν πίσω μέχρι τον επαναληπτικό, σε ποια αγωνιστική κατάσταση όμως, είναι το ερώτημα.

Εκτός κι αν ο Αυγουστή σκέφτεται κάτι διαφορετικό να πράξει. Τη θέση παίζει κι ο Νικόλας, ενώ είδαμε και τον Κίτσο να δοκιμάζεται (από τον Λένον) ως ανασταλτικός μέσος.

Πάντως θα είναι κρισιμότατη η απόφαση του Αυγουστή απέναντι σε μία αντίπαλο η οποία διαθέτει στη συγκεκριμένη θέση πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών.