Home TOP NEWS Θα επιδιώξουν να κερδίσουν τον Σωφρόνη και… θέση για το παιχνίδι με...

Θα επιδιώξουν να κερδίσουν τον Σωφρόνη και… θέση για το παιχνίδι με την Πάφο FC

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (21/4) στο “ΑΕΚ Αρένα”.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, στις προπονήσεις που ακολούθησαν, αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο τελευταίο ματς με τον Άρη Λεμεσού και σίγουρα λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο FC, θα θέλει την δει ομάδα μας να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Πάντως από την στιγμή που το μυαλό όλων είναι “καρφωμένο” στο παιχνίδι της 26ης Απριλίου, είναι αναπόφευκτο ο Κύπριος τεχνικός να προχωρήσει σε rotation κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Αναμένουμε λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή ότι, ο Κύπριος τεχνικός θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και θα τους προστατεύσει, ενώ περιμένουμε να δώσει χρόνο σε παίκτες “κλειδιά” που θα χρειαστεί στον επαναληπτικό με την Πάφο FC και οι οποίοι θα θέλουν λεπτά στα πόδια τους για να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Το γράψαμε ξανά ότι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μοιάζει για την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο παιχνίδι με την Πάφο FC και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν σε αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι για να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα στις 26 Απριλίου.