Home TOP NEWS Τώρα είναι που χρειάζεται η σωστή διαχείριση!

Τώρα είναι που χρειάζεται η σωστή διαχείριση!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα κιόλας γύρισαν σελίδα, άφησαν πίσω τους το νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφο FC και πλέον άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” επικεντρώνονται στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης(6/4) κόντρα στην ίδια ομάδα αλλά για τον θεσμό του κυπέλλου.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του στις τρεις προπονήσεις (μαζί με την σημερινή) καλούνται να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και να προσγειώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει της πρώτης “μάχης” με την Πάφο FC για τα ημιτελικά, αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα δεδομένα και ο χαρακτήρας του αγώνα θα είναι διαφορετικός.

Ο Κύπριος τεχνικός καλείται λοιπόν, να διαχειριστεί σωστά τόσο το αγωνιστικό, όσο και το κομμάτι ψυχολογίας. Για το πρώτο, ο προπονητής μας είδε κάποιους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Πάφο την Κυριακή πως αγωνίστηκαν και πως ανταποκρίθηκαν και αναλόγως θα αποφασίσει ποιους θα επιλέξει για τον αγώνα της Πέμπτης.

Για το δεύτερο και το κομμάτι της ψυχολογίας ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να δούλεψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του για να μην παρασυρθούν από τη νίκη της Κυριακής, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του “Στέλιος Κυριακίδης” έτοιμοι, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η νίκη.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας και συγκεκριμένα ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει την εμπειρία, γνωρίζει από πρώτο χέρι πως θα διαχειριστεί τα δεδομένα και είμαστε βέβαιοι ότι, την Πέμπτη θα παρουσιάσει κάτι καλό στο γήπεδο, έτσι ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.