Home TOP NEWS Τώρα που έμαθαν τον τρόπο να… το ξανακάνουν!

Τώρα που έμαθαν τον τρόπο να… το ξανακάνουν!

Πριν από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC η ομάδα μας μετρούσε δύο 90λέπτα με την συγκεκριμένη ομάδα χωρίς να κατάφερει να σκοράρει, στο πρώτο ματς δέχθηκε την ήττα με 4-0, στο δεύτερο εξήλθε ισόπαλη 0-0.


Την περασμένη Κυριακή (2/4) η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει για πρώτη φορά δίχτυα κόντρα στην Πάφο και όχι μία, αλλά δύο φόρες, παίρνοντας τελικά την καθαρή νίκη η οποία ανέβασε ψυχολογίκα και αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν, τώρα που έμαθαν τον τρόπο καλούνται να το ξανακάνουν και να βρουν ξανά τα δίχτυα του Ίβουσιτς. Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταφέρει να σκοράρει στο σημερινό παιχνίδι και παράλληλα να πάρει τη νίκη αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα της ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί τον Μπεσεντίν, τον σκόρερ του πρώτου τέρματος στο πρόσφατο παιχνίδι, ωστόσο θα έχει στην διάθεση του, τους Κακουλλή και Ανσαριφάρντ οι οποίοι έδειξαν σε προηγούμενα παιχνίδια ότι ταιριάζουν στην επίθεση και μπορούν να δώσουν αυτό που θέλει η ομάδα μας, το/α γκολ.