Home TOP NEWS Ξανά «βράχος», δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση σε όλους!

Ξανά «βράχος», δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση σε όλους!


«Όταν είσαι στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα συνήθως θα σκοράρεις». Αυτό είπε χθες βράδυ ο Χένιγνκ Μπεργκ μετά το παιχνίδι, θέλοντας να αναδείξει τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Έχει όμως λάθος ο πρώην προπονητής μας και θα κάνουμε εμείς τη διόρθωση. Όταν είσαι στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, κι αυτός λέγεται Φαμπιάνο, συνήθως δεν σκοράρεις. Και ο Μπεργκ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ο Φαμπιάνο ήταν και χθες βράχος κάτω από την εστία. Έκανε δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις, μία σε κάθε ημίχρονο, και οι δύο σε προσπάθειες του Μπρούνο και ήταν καθοριστική η συμβολή του στην τελική μας επικράτηση χθες βράδυ.

Έχει φορμαριστεί ξανά ο Φάμπι, στα καταλληλότερο μάλιστα χρονικό σημείο, με τη σεζόν να μπαίνει στην τελική της στροφή και έχοντας μπροστά μας τους κρισιμότερους αγώνες για το κύπελλο.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η πρόκριση στον τελικό θα εξαρτηθεί και από τη δική του παρουσία. Δείχνει πλεόν τη γνωστή του αξιοπιστία και η παρουσία του δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και στην υπόλοιπη ομάδα.