Home TOP NEWS Ανήμερα του τελικού στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Ανήμερα του τελικού στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως είναι λογικό είναι επικεντρωμένοι στον αυριανό μεγάλο τελικό κυπέλλου ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έστειλε ήδη το σύνθημα νίκης και σήμερα στην τελευταία προπόνηση θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα μας στο 16ο κύπελλο.


Όπως έγινε γνωστόν στην διάσκεψη τύπου για τον τελικό δια στόματος του αντιπροέδρου της ομάδας μας, Δημήτρη Γρηγόρη, ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου θα κατηφορίσει στο νησί μας ανήμερα του μεγάλου παιχνιδιού για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Σε πρώτο πλάνο για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας μας την δεδομένη στιγμή είναι ο μεγάλος τελικός και θέλει με την παρουσία του εδώ να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου και κατ’ επέκταση στην εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Φυσικά στην ατζέντα του Προέδρου υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες και εικάζουμε ότι μετά τον τελικό θα ασχοληθεί και με τα ανοικτά κεφάλαια που απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ψηλά στην ατζέντα βρίσκονται οι νέοι όροι συνεργασίας σωματείου και εταιρείας, ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό εδώ και αρκετούς μήνες. Ενώ ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο Τεχνικό Διευθυντής.

Υπάρχουν αρκετά θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο Σταύρος Παπασταύρου από την στιγμή που θα κατηφορίσει στο νησί μας, ωστόσο την δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων είναι στον μεγάλο τελικό και το πως θα έρθει το κύπελλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα υπόλοιπα θα πάρουν σειρά.