Home TOP NEWS Απο τον Ιανουάριο άλλος παίκτης…

Απο τον Ιανουάριο άλλος παίκτης…

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται την δεδομένη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας μας.


Ο Ιρανός επιθετικός δείχνει με την παρουσία του ότι είναι παίκτης της διαφοράς και ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει του στόχους της.

Ο Καρίμ ήρθε το καλοκαίρι στο “Ηλίας Πούλλος” ωστόσο άργησε να πάρει μπρος, ενώ τον Νοέμβριο έφυγε από την ομάδα για να παίξει στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα του Ιράν και επέστρεψε ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιανουάριο.

Από τη νέα χρονιά (ημερολογιακά) ομιλούντες και με την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Καρίμ παρουσιάζεται με αλλαγμένο πρόσωπο και έχει βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ τα μέγιστα κυρίως στον θεσμό του κυπέλλου.

Σκόραρε δύο γκολ κόντρα στον Αποέλ στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ ήταν αυτός που έδωσε δύο ασίστ στον επαναληπτικό με την Πάφο FC και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε την ολικη ανατροπή και εξασφάλισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης και μάλιστα σε παιχνίδια που η μπάλα “καίει” και θα συνεχίσει να το κάνει και τη νέα χρονιά αφού διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη ένα χρόνο και είμαστε βέβαιοι ότι με την σωστή κι ολοκληρωμένη προετοιμασία θα δούμε περισσότερα από τον Ιρανό φορ.