Home TOP NEWS Διαχείριση σε δύο μέτωπα, ψυχολογία και αγωνιστικό!

Διαχείριση σε δύο μέτωπα, ψυχολογία και αγωνιστικό!

Εννέα μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό κυπέλλου ο οποίος θα είναι κόντρα στην ΑΕΛ κι έστω αν υπάρχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα που προηγείται του τελικού, όλων τα βλέμματα και η προσοχή στο “Ηλίας Πούλλος” είναι στραμμένη στο ματς της 24ης Μαίου.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Πάφο FC κατάφερε να φύγει με το “διπλό” το οποίο για την ομάδα μας μπορεί να μην είχε καμία σημασία στην βαθμολογία, ωστόσο είχε ιδιαίτερη σημασία τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Απ’ εδώ και πέρα ο Κύπριος κόουτς στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν για το παιχνίδι με τον Άρη, οι οποίες όπως είναι λογικό θα συνδυάζονται και για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, όσο και το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί η λογική λέει ότι θα πάει με ποδοσφαιριστές που δεν θα προορίζονται για τον τελικό για να τους προφυλάξει, ωστόσο θα πρέπει να παίξει και με το κομμάτι ψυχολογία έτσι ώστε να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει σε εννά βράδια στο ΓΣΠ.