Home TOP NEWS Έφυγε για Αμερική, αφήνοντας όλους μας αισιόδοξους

Έφυγε για Αμερική, αφήνοντας όλους μας αισιόδοξους


Ήταν ότι πιο αισιόδοξο ακούσαμε το τελευταίο διάστημα που να αφορά στην ομάδα μας. Ο πρόεδρος Παπασταύρου, στην ολιγοήμερη παραμονή του στην Κύπρο, αφού είδε την ομάδα να κατακτά το κύπελλο, ρίχθηκε με τα μούτρα στις συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Σωματείου μας.

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι διαβουλεύσεις ήταν συνεχείς και στο τέλος προέκυψαν τα θετικά νέα. Την Κυριακή ανακοινώθηκε, δια στόματος Παπασταύρου, πως όλα ολοκληρώθηκαν θετικά.

Και σήμερα ο Παπασταύρου αποχώρησε για να επιστρέψει στην Αμερική, αφήνοντας όλους μας με ένα χαμόγελο, γνωρίζοντας πως οι στιγμές είναι ιστορικές και πως όλα εκείνα τα οποία σχεδιάστηκαν για να γίνουν, πλείστα εξ αυτών έτοιμα να ξεκινήσουν, θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

Αυτό που πλέον όλοι μας αναμένουμε είναι την ανακοίνωση της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, για ενημέρωση των μελών και έγκριση της Συμφωνίας που προέκυψε.

Και βεβαίως αν και αυτό το τελευταίο βήμα ολοκληρωθεί είναι πολλά εκείνα τα οποία έρχονται και θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ.