Home TOP NEWS Η επιβεβαίωση για Πετσουαϊόλι, ο πήχης που τέθηκε και το πλάνο για...

Η επιβεβαίωση για Πετσουαϊόλι, ο πήχης που τέθηκε και το πλάνο για τον ΤΔ


Όντως, ο Γερμανός τεχνικός Διευθυντής που εργάζεται στη Γαλατάσαράι, Μάρκο Πετσουαϊόλιο ήταν αυτός που η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε επιλέξει για να φέρει στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Δημήτρης Γρηγόρη το επιβεβαίωσε εμμέσως χθες βράδυ, λέγοντας πως το όνομα του Γερμανού έπαψε να ισχύει και δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Έχει ακόμη δουλειά στην Τουρκία όπως ανέφερε ο κ. Γρηγόρη.

Πάντως αν κρίνει κανείς από το ποδοσφαιρικό μέγεθος του συγκεκριμένου, καταλαβαίνει που θέτει τον πήχη η διοίκηση για το συγκεκριμένο πόστο.

Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε την έλευση ανθρώπου γνώστη των δεδομένων του σύγχρονου ποδοσφαίρου αλλά και κάποιου με τις απαραίτητες διασυνδέσεις ώστε να μπορεί ευκολότερα να επιλέγει παίκτες για την ομάδα. Και βεβαίως να μην ξεχνάμε πως όταν η διοίκηση προανήγγελλε την έλευση του ΤΔ, προ μηνών, μιλούσε για πλάνο πενταετίας.

Εξαιρετικά σημαντικό θα είναι να δημιουργήθεί ένα τιμ, μαζί με τους προπονητές, το οποίο θα μπορέσει να δουλέψει βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα για την ομάδα. Ουσιαστικά θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συνεργασία Τεχνικού Διευθυντή με τον Σωφρόνη Αυγουστή αλλά και με την διοίκηση.