Home TOP NEWS Η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα, τα αγωνιστικά και το κίνητρο

Η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα, τα αγωνιστικά και το κίνητρο


Πέρα μία ακόμη καλή εμφάνιση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει και στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Απόλλωνα να έχει κέρδος. Είναι δεδομένο πως θα ψάξουμε τη νίκη, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα, σε ότι αφορά στο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα είναι επαναλαμβανόμενα μέσα στο επόμενο διάστημα. Δηλαδή οι αντίπαλοι μας θα καίγονται για τους βαθμούς, ενώ εμείς θα προετοιμαζόμαστε για το κύπελλο.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους τραυματίες. Λιγότερες πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα έχουν οι Μάθιους και Μίλετιτς. Φαμπιάνο και Μπεσέντιν θα είναι οκ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χρησιμοποιηθούν κιόλας. Αποχώρησε από τον αγώνα με το Αποέλ με ένα θεματάκι ο Ζαχαρίου και δεν αποκλείεται να τον προφυλάξει ο Σωφρόνης την Κυριακή.

Το κλίμα στην ομάδα, όπως είναι λογικό, είναι εξαιρετικό και τώρα ετοιμάζει… άλλους ο προπονητής, για να παίξουν σε ένα παιχνίδι στο οποίο πάμε για κέρδος. Θυμίζουμε πως στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα δεχθήκαμε ήττα με 3-1 κι ενώ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν ανάποδο. Οπότε να ένα κίνητρο για την ομάδα ενόψει του παιχνιδιού που έρχεται.

Θέλουμε να απαντήσουμε στην ήττα και σίγουρα θα το προσπαθήσουμε.