Home TOP NEWS Και τώρα όλοι μαζί για την μεγαλύτερη υπέρβαση!

Και τώρα όλοι μαζί για την μεγαλύτερη υπέρβαση!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για τον σημερινό μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΛ, στον οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει το 16ο τρόπαιο στην ιστορία της και παράλληλα το εισιτήριο για την Ευρώπη.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι παίζει στο ΓΣΠ, αλλά και την ποιότητα που έχει στο ρόστερ της για να φτάσει στην κατάκτηση αυτού τροπαίου και να την πανηγύρισει μαζί με τον κόσμο της που θα βρεθεί απόψε στα τσιμέντα του γηπέδου της Πρωτεύουσας.

Η ομάδα μας για να φτάσει στον μεγάλο τελικό απέκλεισε την Καρμιώτισσα, ενώ στα προημιτελικά και στα ημιτελικά το σύνολο του Αυγουστή έκανε δύο μεγάλες υπερβάσεις αποκλείοντας τον Αποέλ και την Πάφο, δύο ομάδες που έδειξαν περισσότερα πράγματα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το απόγευμα λοιπόν ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν την μεγαλύτερη μέχρι τώρα υπέρβαση στον θεσμό που δεν είναι άλλη από το να φτάσουν όλοι μαζί στην κατάκτηση αυτού του κυπέλλου. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν ότι είναι το τελευταίο χαρτί για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να σώσει την χρονιά και γι΄ αυτό όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο.