Home TOP NEWS Λογικά θα κρύψει πράγματα ο Σωφρόνης!

Λογικά θα κρύψει πράγματα ο Σωφρόνης!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετράνε αντίστροφα για το παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο δεν είναι άλλο από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ στον οποίο η ομάδα μας θα ψάξει τη νίκη για να μπορέσει να κάνει το back to back στα κύπελλα.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία για τον τελικό έχοντας φυσικά στα υπόψιν τους και το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Η λέει πως ο Κύπριος τεχνικός το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που αποτελούν δεύτερες ή και τρίτες επιλογές στην ομάδα μας σε μια προσπάθεια να προφυλάξει βασικά γρανάζια ενόψει του τελικού, αλλά και για να κρύψει πράγματα από τον αντίπαλο προπονητή.

Φυσικά με τον τρόπο και τα πρόσωπα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή ένα τετραήμερο πριν τον μεγάλο τελικό ίσως προδώσει και τα πλάνα του, αλλά και τις επιλογές που αναμένεται να κάνει σε αυτόν.

Παίκτες όπως ο Γιούστε, Παναγιώτου, Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Κούσουλος, Λοίζου που αγωνίζονται ως βασικοί με τον Σωφρόνη Αυγουστή θεωρητικά θα μείνουν εκτός ενδεκάδας έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα της Τετάρτης.

Απ’ εκεί και πέρα ο Μπασίρου και Τατζιούρι Σράντι που ταλαιπωρούνται αμφότεροι από μυϊκό τραυματισμό θα μείνουν εκτός για το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού και θα κάνουν αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ κι αναλόγως πως θα είναι η κατάσταση τους τότε ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δει πως θα τους χειριστεί.