Home TOP NEWS Match Report: Πετυχημένο το δυνατό τεστ και ήρθε η νίκη στην Πάφο

Match Report: Πετυχημένο το δυνατό τεστ και ήρθε η νίκη στην Πάφο


Καταγράψαμε νίκη στη Πάφο απόψε. Το γκολ του Λέτσιακς στο πρώτο μέρος, οι πάμπολλες αποκρούσεις του Φαμπιάνο στο παιχνίδι και η γενικότερη καλή παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο «Στέλιος Κυριακίδη» μας επιτρέπουν να είμαστε απόψε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα είδαμε.

Πλέον η ομάδα αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον τελικό. Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δεκαήμερο και θα πάμε σε εκείνο το παιχνίδι με πάρα πολύ καλή ψυχολογία.

Πάτησε πρώτη στην αντίπαλη περιοχή η ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3 περιπτώσεις στα πρώτα 4 λεπτά του αγώνα. Κατέγραψε μάλιστα και την πρώτη τελική. Μετά τον 5λεπτό η Πάφος άρχισε να κρατάει περισσότερο μπάλα και να κυκλοφορεί. Ανέβασε μάλιστα την πίεση της ψηλά για να μην αφήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει παιχνίδι από την άμυνα της.

Όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που έδειχνε πιο απειλητική στο γήπεδο. Υπήρξαν πάντως κάποιες φάσεις και για τις δύο ομάδες, σε ένα σχετικά ανοικτό παιχνίδι.

Το εκπληκτικό γκολ του Λέτσιακς είναι αυτό που διαμορφώνει το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ένα γκολ χάρμα οφθαλμών. Πρωταγωνιστής και ο Φάμπι ο οποίος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές και συνάμα πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε αρκετά. Ήταν όμως πρωταγωνιστής ο Φαμπιάνο ο οποίος πραγματοποίησε επεμβάσιες εξαιρετικές για να κρατήσει τη νίκη για τον ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχαμε πάντως κι εμείς κάποιες φάσεις για να πετύχουμε δεύτερο γκολ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στη β’ φάση και πάλι επί της Πάφου.

Α’ Ημίχρονο

Στο 3ο λεπτό η μπάλα πήγε στον Μπεσέντιν στο όριο της περιοχής, έκανε ένα σουτ το οποίο έφυγε συρτά έξω.

Στο 6ο λεπτό Βαλακάρι και Ικόκο συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έκανε από πλάγια θέση ένα άστοχο σουτ.

Στο 8ο λεπτό ο Φαμπιάνο πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση. Σε σουτ του Κανέ, η μπάλα κόντραρε κτύπησε συτο έδαφος και πήρε παράξενη τροχιά προς τα δίκτυα, όμως ο Φάμπι εκτινάχθηκε για να σώσει.

Στο 18ο λεπτό ο Μάθιους ΄’εκανε ωραία κίνηση δεξιά, έστειλε συρτά μία μπαλιά στην περιοχή, ο Καρίμ από το ύψος του πέναλτι σούταρε πολύ άστοχα.

Στο 20ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε στον Κούσουλο στη περιοχή, αυτός προσπάθησε να τελειώσει, το έκανε με κόντρα όμως μάζεψε έυκολα ο Ίβουσιτς.

Ο Κβίντα έκανε σουτ από τα 35 μέτρα για λίγο η μπάλα δεν πήγε μέσα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπεσέντιν στο 22ο λεπτό. Εκτελέστηκε κόρνερ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Ουκρανό ο οποίος σούταρε κόντραρε σε αμυντικό η μπάλα και κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Πάφος στο 30ο λεπτό. Βγήκε μόνος ο Τάνκοβιτς που πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 37ο λεπτό η μπάλα πήγε ψηλά στην περιοχή της Πάφο, έδιωξε με το κεφάλι ο Κβίντα, και έξω από την περιοχή ο Λέτσιακς είδε τη μπάλα να έρχεται με ύψος προς το μέρος του και εξαπέλυσε έναν κεραυνό για να πετύχει το ωραιότερο φετινό γκολ που είδαμε στο πρωτάθλημα.

Ο Βαλακάρι βγήκε μπροστά, έδωσε στον Μπρούνο στην περιοχή ο οποιος σούταρε και τηνν τελευταία στιγμή ο Λέτσιακς έκανε άμυνα και έσωσε.

Β’ Ημίχρονο

Στο 57ο λεπτό ο Λοΐζου έδωσε έξω από τη περιοχή στον Μπεσέντι ο οποίος σούταρε αδύναμα πάνω στον Ίβουσιτς.

Στο 58ο λεπτό ο Βαλακάρι δέχθηκε μπαλιά στη περιοχή, πετάχτηκε μόνος μπροστά στον Φαμπιάνο έστειλε με το κεφάλι στη γωνία του όμως ο Φάμπι έκανε άλλη μία εκπληκτική επέμβαση. Κτύπησε μάλιστα και το κεφάλι του στο δοκάρι.

Ένα σουτ του Χότσκο στο 60ο λεπτό ήταν άστοχο.

Στο 61ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Κίτσος και Παπουλής στη θέση των Μάθιους και Ζαχαρίου.

Στο 64ο λεπτό ο Τάνκοβιτς έκανε ένα τρομερό σε δύναμη σουτ, ο Φαμπιάνο απέκρουσε με την αριστερή του γροθιά.

Στο 66ο λεπτό ο Φαμπιάνο έπιασε τετ-α-τετ του Βαλακάρι ο οποιος πήρε πάσα από τον Τάνκοβιτς.

Νέα μεγάλη απόκρουση έκανε στο 67ο λεπτό ο Φάμπι σε τετ-α-τετ του Τάνκοβιτς.

Στο 68ο λεπτό ο Μπέζους μπήκε στη θέση του Ανσαριφάρντ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Βαλακάρι στο 74ο λεπτό. Έκανε ωραία κίνηση ο Μπρούνο, έδωσε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Βαλακάρι, αυτός σούταρε ψηλά.

Χαραλάμπους και Λανγκ μπήκαν στο 76ο λεπτό στη θέση των Λοΐζου και Μπεσέντιν.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κίτσος στο 91ο λεπτό. Πήρε πάσα στην περιοχή από τον Μπέζους, ήταν μόνος απέναντι στον Ίβουσιτσς ΄πομως το πλασέ του ήταν αδύναμο.