Home TOP NEWS Με το μυαλό στον τελικό και το βλέμμα στους τραυματίες

Με το μυαλό στον τελικό και το βλέμμα στους τραυματίες


Έχουμε μπροστά μας άλλες εννέα μέρες μέχρι το μεγάλο παιχνίδι. Για τον τελικό του κυπέλλου ζουν και αναπνέουν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην ομάδα δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Βέβαια μέχρι τον αγώνα της 24ης του μήνα θα μεσολαβήσει ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος. Αυτό με τον Άρη στη Λεμεσό. Και θα δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή, σε αυτόν τον αγώνα, να δώσει χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές με μειωμένα λεπτά το τελευταίο διάστημα. Έτσι κι αλλιώς, λίγες μέρες πριν τον τελικό, δεν θα πάρει κανένα ρίσκο. Το σοβαρό τεστ ήταν αυτό προχθές στην Πάφο. Και η ομάδα το πέρασε με επιτυχία.

Το Σάββατο θα γίνει το ματς με τον Άρη, η προετοιμασία γίνεται μεν γι’ αυτό το παιχνίδι όμως στο πίσω μέρους του μυαλού όλων είναι ο τελικός.

Η εβδομάδα που μπαίνει είναι κρίσιμη και σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής προχθές. Θυμίζουμε ότι οι Μπασιρού και Τατζούρι Σράντι αντιμετωπίζουν μυικούς τραυματισμούς, ο Κακουλλής είχε ένα θέμα στον αστράγαλο, ενώ ο Ουζόχο έμεινε εκτός προληπτικά.

Θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση τους αφού πρόκειται για σημαντικούς παίκτες οι οποίοι αποτελούν βασικές επιλογές για τον προπονητή.