Home TOP NEWS Μπέζους & Λοΐζου για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς, ο Φαμπιάνο για...

Μπέζους & Λοΐζου για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς, ο Φαμπιάνο για την απόκρουση


Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών άρχισε αφού απομένουν μόνο λίγες μέρες για την πραγματοποίησή της και ο ΠΑ.Σ.Π. «προθερμαίνει» σήμερα τους φιλάθλους με απολαυστικό θέαμα! Tην Πέμπτη 18 Μαΐου στο Monte Caputo θα πάρουν θέση οι κορυφαίοι της σεζόν 2022-23 και ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και όσοι πρόσφεραν μαγικές στιγμές στα κυπριακά γήπεδα!

Οι «στρατηγικές» και τακτικές είναι σημαντικοί παράγοντες για μια ομάδα ώστε να φτάσει στον τελικό της στόχο, ωστόσο το θέαμα είναι αυτό που μαγνητίζει τον κόσμο στο γήπεδο. Και ανάμεσα στο θέαμα, αναμφισβήτητα, συμπεριλαμβάνονται τα όμορφα γκολ και οι εκπληκτικές αποκρούσεις!

Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει και παρουσιάζει σήμερα σε βίντεο τους ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τα δώδεκα κορυφαία γκολ και τις οχτώ κορυφαίες αποκρούσεις της κανονικής περιόδου, εκ των οποίων θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι σε κατάταξη, όπως ψηφίστηκαν από τους φιλάθλους, την ειδική επιτροπή που κατάρτισε ο Σύνδεσμος μας, καθώς και τη ψήφο των ίδιων των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κέρδιζαν κάθε αγωνιστική τα έπαθλα Stoiximan Top Goal και Stoiximan Top Save. Αναλυτικά:

Κορυφαία Γκολ Κανονικής Διάρκειας 2022/23:

1η Αγωνιστική: Vladislav Klimovich
2η Αγωνιστική: Roman Bezus
5η Αγωνιστική: Adam Gyurcso
7η Αγωνιστική: Onni Valakari
9η Αγωνιστική: Ανδρέας Μακρής
11η Αγωνιστική: Morgan Brown
18η Αγωνιστική: Moustapha Name
19η Αγωνιστική: Karol Struski
20ή Αγωνιστική: Imad Faraj
21η Αγωνιστική: Karim Loukili
24η Αγωνιστική: Λοΐζος Λοΐζου
26η Αγωνιστική: Eric Boakye

Κορυφαίες Αποκρούσεις Κανονικής Διάρκειας 2022/23:

5η Αγωνιστική: Fabiano
6η Αγωνιστική: Muriel Becker
14η Αγωνιστική: Kleton Perntreou
19η Αγωνιστική: Νίκος Μελίσσας
19η Αγωνιστική: Vana Alves
20ή Αγωνιστική: Aleksandar Jovanovic
21η: Αγωνιστική: Giorgi Loria
26η Αγωνιστική: Damjan Siskovski

Όπως έχουμε προαναφέρει, η ειδική επιτροπή που δημιούργησε ο ΠΑ.Σ.Π. είναι το ένα από τα τρία σημαντικά μέρη που καθορίζουν με την ψήφο τους τα καλύτερα γκολ και τις καλύτερες αποκρούσεις. Τα μέλη που απαρτίζουν τις δύο επιτροπές είναι τα ακόλουθα:

Επιτροπή Καλύτερα Γκολ

Συμμετείχαν οι Γιάννος Οκκάς, Κούλλης Παύλου, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Πανίκος Ξιούρουππας, Άκης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Μαρία Ιωάννου, Γιώργος Κολοκούδιας, Άγγελος Χοντουλίδης, και Ανδρέας Παρασκευά.

Επιτροπή Καλύτερες Αποκρούσεις

Συμμετείχαν οι Άλκης Μάρκου, Νώντας Χριστινάκης, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Θράσος Κονιώτης, Μάριος Ονησιφόρου, Ανδρέας Χαρίτου, Χρίστος Μάστρου, Άγγελος Χοντουλίδης και Ανδρέας Παρασκευά.

12 TOP GOALS VIDEO

 

8 TOP SAVES VIDEO