Home TOP NEWS Ο Κακουλλής που έκοψε πρώτος το νήμα, οι άλλοι δύο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ...

Ο Κακουλλής που έκοψε πρώτος το νήμα, οι άλλοι δύο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και… το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής χθες (18/5) βράδυ κατάφερε να σηκώσει το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή για τη σεζόν στις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ οι οποίες έχουν γίνει τα τελευταία χρονιά θεσμός.


Φυσικά ο Κύπριος στράικερ και πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τελικά έκοψε πρώτος το νήμα και αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Best Young Player of the Season»!, δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος καθώς σε αυτή την κατηγορία υπήρχαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο της ομάδας μας ο Χαραλάμπους και ο Λοίζου.

Oι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μαζί στην τελική ευθεία και φλέρταραν με την πρωτιά. Η Ομόνοια είναι η ομάδα που στρέφει τα φώτα πάνω της στη συγκεκριμένη κατηγορία αφού τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ της. Πρόκειται για τους Ανδρόνικο Κακουλλή, Λοΐζο Λοΐζου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους, οι οποίοι λάμπουν με την παρουσία τους στα γήπεδα, ενώ «σφήνα» στην τριάδα μπήκε ο εξαιρετικός Σταύρος Γαβριήλ που αγωνίζεται στον Ακρίτα, ως δανεικός από τον Αποέλ.

Σε μία περίοδο που σπανίως οι κυπριακοί σύλλογοι εμπιστεύονται και δίνουν ευκαιρίες σε Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι τελευταίοι αποδεικνύουν συνεχώς με την παρουσία τους ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο τόσο στις ομάδες τους όσο και στην βελτίωση της ποιότητας του κυπριακού ποδοσφαίρου.