Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν απόψε οι ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο Στάδιο “Άλφαμεγα” στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος είναι όπως και τα προηγούμενα που προηγήθηκαν στην β’ φάση για το σύνολο του Σωφρόν Αυγουστή, βαθμολογικά αδιάφορο και επείδη η εν λόγω αναμέτρηση θα γίνει τέσσερεις μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό για τον οποίο όλοι “καίγονται” στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα προσεγγίσουν τον Άρη έχοντας φυσικά στο μυαλό τους τον τελικό.

Συνεπώς ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του στο αυριανό παιχνίδι δεν θα πάρουν κάνενα μα κανένα ρίσκο, γι’ αυτό αναμένουμε να δούμε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα στο βασικό σχήμα, κρατώντας έξω βασικά “γρανάζια” της ομάδας με τα οποία θα στηριχθεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/5).

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, ο Ουζόχο και ο Κακουλλής αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή. Οι Μπασιρού και Σράντι που αμφότεροι ταλαιπωρούνται από μυϊκό τραυματισμό τους είδαμε να κάνουν ασκήσεις με μπάλα, θα είναι εκτός για το αυριανό παιχνίδι και θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τον τελικό.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μπουν στον λεωφορείο για να μεταβούν στην Λεμεσό για το παιχνίδι με τον Άρη.