Home TOP NEWS Ώρα τελικού, ώρα για κύπελλο!

Ώρα τελικού, ώρα για κύπελλο!

Η μεγάλη μέρα που περίμεναν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε. Στις 19:00 η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στην ΑΕΛ στο τελικό κυπέλλου και θα ψάξει να κάνει το Back to Back, διεκδικώντας το τροπαίο και παράλληλα το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Η ψυχολογία στο πράσινο οικοδόμημα είναι στο ζενίθ και όλοι αναμένουν να μπουν το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν για την ιστορία του συλλόγου, για το τιμημένο τριφύλλι για να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμήτο αποτέλεσμα που θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε δούλεψαν σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και περιμένει απόψε οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στο 100%, να είναι συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχει ήδη ετοιμάσει για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στον μεγάλο στόχο.

Φαβορί ή αουτσάιντερ σε ένα τελικό δεν υπάρχουν, είναι ένα παιχνίδι 50-50 και η ομάδα μας θα πρέπει να μπει στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό στο τερέν με το “μαχαίρι στα δόντια” να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να μην επιτρέψει σε καμία περίπτωση στην ΑΕΛ να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι.

Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να φτάσει στον πολυπόθητο αυτόν τίτλο θα έχει συμπαραστάτη τον Πράσινο ΛΑΟ που θα γεμίσει ασφυχτικά την Βόρεια και την Ανατολική κερκίδα, ενώ ήδη απο χθες αρκετοί οπαδοί που βρέθηκαν στο “Ηλίας Πούλλος” έστειλαν το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι δεν τον ζητούν αλλά το απαιτούν το κύπελλο αυτό.