Home TOP NEWS Περιμένει πως και πως ο 12ος!

Περιμένει πως και πως ο 12ος!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (10/5) ανακοίνωση για τα εισίτηρια του μεγάλου τελικού κόντρα στην ΑΕΛ, ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ στις 24 Μαίου.


Η προπώληση των πακέτων εισιτηρίων θα αρχίσει την 333 και ως γνωστόν οι φίλαθλοι θα έχουν στην διάθεση τους 8967 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 1200 είναι παιδικά και τα 90 ανήκουν στην ΚΟΠ και την Coca – Cola ως διοργανώτρς αρχές.

Οι φίλοι της ομάδας μας έδειξαν τις προθέσεις τους στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Πάφο FC, εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια που έιχαν στην διάθεση τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο και συγκεκριμένα μέσα σε πέντε μέρες.

Η “δίψα” του 12ου για να πάει στο γήπεδο, για να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή στην κατάκτηση του τροπαίου είναι τεράστια και περιμένει πως και πως για να ξεκινήσει η προπώληση.

Αν κρίνουμε πόσοι ΟΜΟΝΟΙΑτες θέλουν να πάνε στον τελικό τα 8.967 εισιτήρια είναι πολύ λιγά  αναμένεται μέσα σε λίγο χρόνο τα μαγικά χαρτιά να γίνουν ανάρπαστα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοινώσει Sold Out.