Home TOP NEWS Πέρσι του αφιέρωσαν το 15ο, φέτος θα ηγηθεί της προσπάθειας για το...

Πέρσι του αφιέρωσαν το 15ο, φέτος θα ηγηθεί της προσπάθειας για το 16ο!

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (24/5) στο Στάδιο ΓΣΠ. Με την διάσκεψη τύπου που πραμγατοποιήθηκε το μεσημέρι στο Συνεδριακό κέντρο του γηπέδου της Πρωτεύουσας, ουσιαστικά ξεκίνησε για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι.


Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναγνωρίζουν την σημαντικότητα και την κρισιμότητα του εν λόγω παιχνιδιού, αφού ξέρουν ότι είναι ο μοναδικός δρόμος που έχει απομείνει για την ΟΜΟΝΟΙΑ για διάκριση, αλλά και για έξοδο στην Ευρώπη.

Από τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν πως και πως φυσικά το παιχνίδι είναι και ο Ιωάννης Κούσουλος. Ο αρχηγός της ομάδας μας ως γνωστόν στον περσινό τελικό δεν μπόρεσε να αγωνιστεί αφού ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο οι συμποδοσφαιριστές του, του αφιέρωσαν τον τίτλο.

Την φετινή σεζόν τα πράγματα για τον Κούσουλο είναι διαφορετικά. Ο κάπτεν είναι καλά, είναι σχεδόν σε όλη την σεζόν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας και φέτος δεν θα δει το παιχνίδι από τον πάγκο ή την κερκίδα, αλλά θα ηγηθεί της προσπάθειας και θα επιδιώξει να βοηθήσει για να έρθει το 16ο κύπελλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.