Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Να αποφύγουμε λάθη στον προγραμματισμό… μεγάλο κεφάλαιο ο Φώτης»

Σωφρόνης: «Να αποφύγουμε λάθη στον προγραμματισμό… μεγάλο κεφάλαιο ο Φώτης»


Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάκσεψη τύπου μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε αρκετή δουλειά. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα και μαζί με τον κόσμο θα ξεκινήσουμε τις  Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Και περιμένουμε να αρχίσουμε τη νέα χρονιά.

Τι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ; Τους στόχους τους καθορίζει η ομάδα. Με όλους εκεί στο «Ηλίας Πούλλος» θα δούμε τις αδυναμίες και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φέρουμε καλύτερους παίκτες για να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο την επόμενη χρονιά.

 

Εμείς κρινόμαστε πάντα από τα αποτελέσματα. Εμείς οι προπονητές πρέπει να υλοποιούμε τους στόχους που θέτει η διοίκηση. Αυτό θα κάνουμε τη νέα χρονιά. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. Βλέπουμε πόσο έχει αλλάξει το Κυπριακό πρωτάθλημα και πόσο ανταγωνιστικό έγινε. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στον προγραμματισμό. Στις μεγάλες ομάδες δεν σταματά ποτέ ο προγραμματισμός. Γίνεται δουλειά με τη διοίκηση και με όσους δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι και να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Για τον Παπουλή: Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Φώτης. Ήμασταν συμπαίκτες, μετά τον είχα σαν προπονητής και σήμερα. Μακάρι να ζήσουν όλοι όσα έζησε αυτός. Είναι ένας πετυχημένος ποδοσφαιριστής. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Είναι δύσκολο να μην βρίσκεσαι στους αγωνιστικούς χώρους και τώρα θα είναι κάτι διαφορετικό για αυτόν.