Home TOP NEWS Τα μάτια του Σωφρόνη στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Τα μάτια του Σωφρόνη στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Άλλη μια ευκαιρία για κατασκοπεία της ΑΕΛ θα έχει σήμερα (19:00) ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολουθώντας την εκτός έδρας αναμέτρηση των “γαλαζοκίτρινων” της Λεμεσού κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας το οποίο θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης”.


Ο Κύπριος τεχνικός ήδη “σκάναρε” τον Λεμεσιανό σύλλογο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ απόψε θα το πράξει ξανά θέλοντας να καταγράψει κι άλλα πράγματα στα μπλοκάκια του, τα οποία θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του, όταν ξεκινήσει η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό.

Το γράψαμε ξανά σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, η “δίψα” για κατάκτηση του κυπέλλου στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια, τόσο στις τάξεις των οπαδών, όσο και στις τάξεις της ομάδας μας, γι’ αυτό η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όποτε του δίνεται ευκαιρία θα παρακολουθεί το σύνολο του Χρίστου Χαραλάμπους έτσι ώστε να έχει μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα, για να μπορέσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές για να “χτυπήσουν” το παιχνίδι το βράδυ της 24ης Μαίου.