Home TOP NEWS Τελευταία παράσταση, τελευταίο χειροκρότημα και μετά τα… κεφάλια κάτω!

Τελευταία παράσταση, τελευταίο χειροκρότημα και μετά τα… κεφάλια κάτω!

Στην ομάδα μας αφήνουν για λίγο τα γλέντια για την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου, αφού μπροστά τους έχουν άλλο ένα παιχνίδι, το τελευταίο για το φετινό πρωτάθλημα και το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή (28/5) θα κατεβεί στον αγωνιστικό χωρό κόντρα στους Λαρνακείς ως κυπελλούχος και με μηδενικό άγχος θα προσπαθήσει στην τελευταία παράσταση της στο ΓΣΠ, να κάνει ένα κάλο παιχνίδι, ψάχνοντας τη νίκη για να κλείσει την χρονιά με ένα θετικό αποτελέσμα.

Με αφορμή λοιπόν και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ το οποίο βαθμολογικά δεν θα αλλάξει κάτι είτε έρθει, είτε όχι το τρίποντο, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι κι αυτή η χρονιά η δεύτερη συνεχόμενη μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε με την ομάδα μας να μένει από νωρίς μακριά από τους στόχους της, ήρθε όμως το κύπελλο το δεύτερο συνεχόμενο που έσωσε την παρτίδα, μας χάρισε χαμόγελα και μας γλύκανε έστω και την υστάτη.

Όπως και να έχει η ομάδα μας έχει αγώνα μπροστά της την ερχόμενη Κυριακή (28/5) θέλοντας και μη, εκεί είναι συγκεντρωμένοι τώρα άπαντες στο Πράσινο στρατόπεδο και με το πέρας αυτού του αγώνα θα γίνει μια συλλογική αποτίμηση της όλης χρονιάς από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σίγουρα με το που θα τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως που βρίσκονται στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να σκύψουν τα κεφάλια κάτω και να στρωθούν στην δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια και πολλές εκκρεμότητες κι όλα θα πρέπει να κλείσουν, έτσι ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι ακόμη πιο απαιτητική και δύσκολη, απ’ αυτή που θα κλείσει σε λίγες ημέρες.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών του στην τελευταία παράσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για φέτος για να χειροκροτήσει ξανά τους κυπελλούχους, όμως την ίδια ώρα θα περιμένει με το σβήσιμο των προβολέων την ερχόμενη Κυριακή, να αρχίσει μια σωστή και μεθοδική δουλειά απ’ολους στο πράσινο οικοδόμημα, για να μπορέσει να δει του χρόνου την ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Πράσινος ΛΑΟΣ έδειξε πολλές φορές την αφοσιώση του και την αγάπη του σε αυτή την ιδέα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ και τώρα θα περιμένει με την σειρά του να δει από τους ιθύνοντες αυτής της ομάδα να μην κάνουν τα ίδια λάθη της προηγούμενης σεζόν κι αυτής, να δει αλλαγές σε όλα τα μέτωπα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει ξανά και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα και να περιμένει να σωθεί από το κύπελλο.