Home TOP NEWS Θέλει να κλείσει την ονειρική χρόνια του με τίτλο ο Κάκου!

Θέλει να κλείσει την ονειρική χρόνια του με τίτλο ο Κάκου!

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μην εξελίχθηκε ιδανικά η χρονιά, όμως για τον Κακουλλή μπορούμε να πούμε ότι η σεζόν που πάει να τελειώσει σε λίγες ημέρες ήταν η καλύτερη γι’ αυτόν.


Εκεί που άλλες ομάδες στρέφονται σε ξένους στράικερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα δικό της παίδι σε αυτή την θέση και αν δούμε τους αριθμούς μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι δικαιωματικά και με το “σπαθί” του έχει καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής μας ως γνωστόν ξεκίνησε να παίζει μπάλα από τις Ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέσα από την σκληρή δουλειά, την προσήλωση, αλλά και την αφοσίωση κατάφερε να φτάσει στην πρώτη ομάδα και πλέον έχει γίνει βασικός μέλος της, δίνοντας μάλιστα τεράστιες βοήθειες από την θέση που αγωνίζεται.

Και πως να μην είναι ιδανική η χρονιά για τον Κάκου; Σε 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα ο Ανδρόνικος Κακουλλής κατάφερε να στείλει την μπάλα 8 φορές στο αντίπαλο πλεκτό, ενώ έδωσε και ένα γκολ στο πιάτο στον Καρίμ και φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ  της ομάδας μας.

Επίσης αρκετά καλή ήταν η παρουσία του και στην Ευρώπη αφού σε έξι παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ, ενώ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη αφού σε εκείνα τα παιχνίδια κατάφερε να γράψει τους πιο πάνω αριθμούς.

Να σημειώσουμε ότι, ο Κακουλλής δεν σκόραρε μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος, αλλά πέτυχε και τα δύο γκολ της Εθνικής μας ομάδα στην ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία.

Όλα τα πιο πάνω όπως ήταν λογικό ανέδειξαν τον Ανδρόνικο Κακουλλή ως τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή για την σεζόν αυτή και το μόνο που απομένει για τον “ΑΚ80” να κλείσει ιδανικά η χρονιά αυτή είναι την ερχόμενη Τετάρτη να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το αυτονόητο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το Back to Back και τη νέα σεζόν να ξεκινήσει ένα νέο Ευρωπαϊκό ταξίδι.