Home TOP NEWS Της πήρε τον αέρα στα τελευταία ματς και θέλει να το ξανακάνει!

Της πήρε τον αέρα στα τελευταία ματς και θέλει να το ξανακάνει!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (13/5) το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, με τον Αυγουστή να θέλει να δει την ομάδα να επιστρέφει στα θετικά αποτέλεσματα που θα της δώσουν την ψυχολογία για τον τελικό.


Είναι γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην άκρη του πάγκου της, έχει πάρει τον αέρα της Πάφου, καθώς στις τελευταίες τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις, η ομάδα μας μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η τελευταία νίκη ήταν και η πιο γλυκιά αφού με αυτήν εξασφάλισε μια από τις δύο θέσεις στον τελικό του κυπέλλου.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν, θα ταξιδέψει στο “Στέλιος Κυριακίδης” το Σαββάτο απόγευμα με “φάρο” το 3-1 του τελευταίου παιχνιδιού. Όπως είπαμε και πριν από άλλα παιχνίδια στα πλέι – οφ, μπορεί να απουσιάζει το κίνητρο λόγω της βαθμολογίας, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας θα ψάξουν τη νίκη για να πάρουν αγωνίστικη ώθηση ένα 10 ημέρο πριν τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά την προσέγγιση του αγώνα με την Πάφο, ο Κύπριος κόουτς ίσως αρχίσει από το παιχνίδι αυτό να δίνει περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές που ίσως να υπολογίζει για τον τελικό, έτσι ώστε να τους κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση και σε φόρμα για το βράδυ της 24ης Μαίου.