Home TOP NEWS Βγαίνει πλάνο με αλλαγές, με στόχο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες

Βγαίνει πλάνο με αλλαγές, με στόχο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες


Η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα συνεχίζεται. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετράει καποιες επιστροφές ποδοσφαιριστών, τους οποίους υπολογίζει για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο Μπεσέντιν είναι απολύτως καλά και το πιθανότερο είναι να τον δούμε ξανά στο γήπεδο την Κυριακή. Δεν αποκλείεται να επαναφέρει τον Φαμπιάνο στο τέρμα, αν και η εντυπωσιακή παρουσία του Ουζόχο στο ματς με το Αποέλ βάζει τον προπονητή σε σκέψεις.

Από κει και πέρα θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε αν ο Μάθιους θα επιστρέψει στην αποστολή. Κρίνεται αυτή τη στιγμή αμφίβολος. Ο Μίλετιτς έχασε έδαφος, αφού απείχε από κάποιες προπονήσεις και το τεχνικό επιτελείο θα τον επαναφέρει σιγά σιγά.

Είναι πάντως δεδομένο πως, σε σχέση με το παιχνίδι με το Αποέλ, θα δούμε διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα, ίσως και στον σχηματισμό.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις και μέσα από αυτές θα βγει και το πλάνο του αγώνα. Η ομάδα πάντως θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες.