Home TOP NEWS Βγαίνει το πλάνο για Άρη – Αναμένονται μαζεμένες αλλαγές

Βγαίνει το πλάνο για Άρη – Αναμένονται μαζεμένες αλλαγές


Να διατηρηθούν όλοι σε εγρήγορση. Αυτός είναι ο στόχος του τεχνικού επιτελείου, όλες αυτές τις μέρες που θα προηγηθούν του μεγάλου τελικού κυπέλλου. Η νίκη επί της Πάφου ανεβάζει τη ψυχολογία, αφού ήρθε σε έναν αγώνα στον οποίο ο Σωφρόνης επέλεξε να παίξει με ένα σχήμα πολύ κοντά σε αυτό που έχει στο μυαλό του για τον τελικό.

Το παιχνίδι με τον Άρη μεθαύριο θα είναι μία καλή ευκαιρία να δοθεί χρόνος σε παίκτες που τον χρειάζονται, όμως είναι δεδομένο πως θα παίξουν και κάποιοι εκ των βασικών.

Το πλάνο για το παιχνίδι τους Σαββάτου βγαίνει σιγά σιγά και μπορεί η ομάδα να μην καίγεται για το αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μπαίνει στο γήπεδο παντελώς αδιάφορη. Θα έχει μάλιστα ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του Σωφρόνη.

Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν αφού οι μυικοί τραυματισμοί των Μπασιρού και Σράντι τους έχουν θέσει αμφίβολους για τον τελικό. Εννοείται πως μεθαύριο δεν θα χρησιμοποιηθούν. Ο Κακουλλής είναι καλά και θα παίξει στη Λεμεσό. Ο Ουζόχο είχε μείνει εκτός με τη Πάφο και επανέρχεται.

Έμειναν δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, μέχρι τον αγώνα για τον οποίο, η αλήθεια είναι πως, ο κόσμος της ομάδας δείχνει ελάχιστο ενδιαφέρον.

Όλοι έχουν το μυαλό τους ήδη στο σπουδαίο αγώνα που είναι μπροστά μας.