Home TOP NEWS Βλέπει Αποέλ και… “γυαλίζει” το μάτι του!

Βλέπει Αποέλ και… “γυαλίζει” το μάτι του!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αποέλ, πέραν από τον Ουζόχο, ο οποίος πιστώθηκε ίσως την καλύτερη απόκρουση του πρωταθλήματος στην κεφαλιά του Κρέσπο, ήταν και ο Νικόλας Παναγιώτου.


Ο νεαρός Κύπριος αμυντικός της ομάδας, αγωνίστηκε σε όλο το 90λέπτο της αναμέτρησης και πραγματοποιήσε ξανά κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο άλλη μια σπουδαία εμφάνιση, βγάζοντας μάλιστα κάποιες κρίσιμες και καθοριστικές άμυνες στο παιχνίδι, χαλόντας κάποιες υποσχόμενες επιθέσεις των “γαλαζοκιτρίνων”.

Ο Νικόλας Παναγιώτου αξίζει να σημειωθεί ότι, στα δύο προηγούμενα “αιώνια” ντέρμπι για τον θεσμό του κυπέλλου(επαναληπτικό) και στο πρωτάθλημα(πλεί-οφ) κατάφερε να αναδειχθεί πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής. Στα πλέι – οφ σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στο κύπελλο βοήθησε τα μέγιστα για να κρατήσει η ομάδα το μηδέν και για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Παναγιώτου μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι βλέπει “γαλαζοκίτρινη” φανέλα και “γυαλίζει” το μάτι του, αφού σε όλα τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Αποέλ στα οποία  χρησιμοποιήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή, έδωσε τα πάντα και βοήθησε την ομάδα μας τα μέγιστα.