Home TOP NEWS Βλέπει πράγματα, βγάζει συμπεράσματα

Βλέπει πράγματα, βγάζει συμπεράσματα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάνει τα λόγια – πράξη κι αυτά που είπε μετά τον επαναληπτικό με την Πάφο FC και την πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον μεγάλο τελικό. Ο Κύπριος τεχνικός το δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος για μια μίνι προετοιμασία για το μεγάλο ραντεβού της ομάδας με την ΑΕΛ στις 24 Μαίου κι αυτό βλέπουμε να κάνει.


Κόντρα στον Αποέλ για την 6η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA ο Σωρόνης Αυγουστή πραγματοποιήσε στο βασικό σχήμα συνολικά επτά αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα δεν ήταν εξαίρεση του κανόνα με τον αν αναλογιστούμε ότι ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε συνολικά πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Η ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα, ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας άφησαν το πόδι από το “γκάζι”, έγιναν κάποια ομαδικά και ατομικά λάθη και τελικά ήρθε η ήττα, όμως έστω κι έτσι και με το αρνητικό αποτέλεσμα ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε πράγματα και έβγαλε για ακόμη μια φορά τα συμπεράσματα του.

Ο κόουτς μέχρι την 24η Μαίου δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή/ες του να τραυματίζονται, θα επιδιώξει μέσα από τα παιχνίδια να τους κρατήσει όλους σε αγωνιστική εγρήγορση, ενώ την ίδια ώρα καταγράφει ποιες είναι οι αξιόπιστες επιλογές του για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές πείθουν τον Κύπριο τεχνικό, ενώ κάποιοι που δεν πείθουν αυτόματα θέτουν εαυτόν εκτός πλάνου για το ραντεβού της 24ης Μαίου.

Πάντως στα θετικά είναι ότι, παίκτες – κλειδιά δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία και σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας κάτι που ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού πάνω σε αυτούς μπορεί να “χτίσει” το πλάνο του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.