Home TOP NEWS Αγωνιστική ετοιμότητα και πληρότητα είναι κλειδιά για πρόκριση

Αγωνιστική ετοιμότητα και πληρότητα είναι κλειδιά για πρόκριση


Αυτή τη στιγμή οι αποχωρήσεις έχουν δημιουργήσει κενά στο ρόστερ, ενώ σύντομα θα προκύψει ενημέρωση και για κάποιους άλλους που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα χρονιά.

Οι πρώτες συγκεντρώσεις θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα με τα εργομετρικά και τις πρώτες προπονήσεις. Ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία και μπροστά μας θα έχουμε έναν μήνα μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα.

Πορέκυψε δύσκολη ομάδα στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και καλούμαστε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει, πέρα από την αγωνιστική ετοιμότητα στην οποία είναι απαραίτητο να βρεθεί η ομάδα, θα πρέπει να γίνουν και οι προσθήκες οι οποίες θα τονώσουν το ρόστερ.

Το πιο σοβαρό κενό, έχει δημιουργηθεί στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αφού σήμερα στην ομάδα είναι ουσιαστικά μόνο οι Λοΐζου και Ζαχαρίου. Είναι δεδομένο πως πρόθεση είναι να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για τα εξτρέμ.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Επιθετικός, μέσος, κεντρικοί αμυντικοί και ακραίος αμυντικός είναι για την ώρα στο πλάνο του προγραμματισμού. Και όσο οι κενές θέσεις θα αρχίσουν να γεμίζουν, τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες μας για να τα καταφέρουμε στην πρώτη πολύ δύσκολη αποστολή που έρχεται.

H τριανδρία πάντως, Σωφρόνης-Γέσπερ-Σίμος, εργάζεται πυρετωδώς και αναμένει οδηγίες από τη διοίκηση για να αρχίσει να υλοποιεί το σχεδιασμό της.