Home TOP NEWS Αν υπάρχει ατολμία, ας αποφασίσει ο ΛΑΟΣ!

Αν υπάρχει ατολμία, ας αποφασίσει ο ΛΑΟΣ!


Χθες βράδυ υπήρξε, έστω και ύστερα από κάποιες σχετικές πιέσεις, λεπτομερής ενημέρωση των μελών του Σωματείου για τα σημεία που περιλαμβάνοντο στο «Μνημόνιο Συναντήληψης». Έγινε ανάγνωση από τον πρόεδρο Αργυρίδη και τα μέλη του ΑΣΟΛ σχηματισαν μία σχεδόν πλήρη εικόνα για το τι θα ερχόταν μπροστά τους για να αποφασίσουν.

Σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο Μάριος Αργυρίδης ανέφερε ότι ακόμα και στα σημεία στα οποία δεν υπήρξε στο τέλος κατάληξη, δηλαδή αυτό των προσωπικών εγγυήσεων και το κομμάτι του βέτο για τη μεταπώληση, υπήρξε σύγκλιση τις προηγούμενες μέρες κι αυτό που εκκρεμούσε ήταν να συνταχθεί από δικηγόρους ένα πιο πλήρες/λεπτομερές/αναλυτικό κείμενο το οποίο θα κάλυπτε Εταιρεία και Σωματείο σε κάθε σημείο.

Και κάπου εκεί προέκυψαν οι διαφωνίες. Σε κάποιες λεπτομέρειες δηλαδή. Μάλιστα ο Μάριος Αργυρίδης ανέφερε σήμερα πως ακόμα και το ζήτημα του «αορίστου χρόνου» είχε γίνει αποδεκτό από το Σωματείο.

Κι εμείς, ως ιστοσελίδα, ερχόμαστε την επόμενη των εξελίξεων, για να προτείνουμε το δημοψήφισμα. Να πάρουν δηλαδή τα μέλη στα χέρια τους το «Μνημόνιο Συναντήληψης», το κείμενο του οποίου θα συμφωνηθεί έστω και στο περίπου από τις δύο πλευρές και την απόφαση να την λάβει ο ΛΑΟΣ.

Ακόμα και στα σημεία στα οποία προκύπτουν οι διαφωνίες θα μπορούσαν τα μέλη του ΑΣΟΛ να πάρουν αυτά την τελική απόφαση.

Να κατατεθούν μπροστά τους γραπτώς οι θέσεις του Σωματείου και της Εταιρείας και τα μέλη να ψηφίσουν αυτό που θεωρούν ορθότερο να γίνει.

Σε αυτή την ιστορική στιγμή, και εφόσον προκύπτει αδυναμία επίτευξη συμφωνίας, τον τελευταίο λόγο να τον έχουμε εμείς. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.